28 november 2021

Instagram uitbesteden, waarom het zeker nut heeft

2 min read

Wanneer je met jouw bedrijf gebruik maakt van Instagram kan het interessant zijn om Instagram uit te besteden. Tegenwoordig zitten miljoenen Nederlanders op dit social media platform en is dit een uitgelezen kans om jouw doelgroep te bereiken. Het aanmaken van een Instagram account is tevens gratis waardoor je in het begin een mooie start kunt maken, zonder er veel geld aan kwijt te zijn. Je bent alleen wat tijd kwijt aan het inrichten van een Instagramprofiel, het invullen van jouw bio, het inrichten van een shop (eventueel als je een webshop hebt) en het plaatsen van berichten.


Waarom Instagram uitbesteden handig is

Wanneer je wel actief wilt zijn op Instagram maar gewoonweg de tijd niet hebt om minimaal 2 keer per week berichten te plaatsen, dan kan Instagram uitbesteden door BuildSocial interessant zijn voor jouw bedrijf. Met Instagram uitbesteden wordt jouw Instagram kanaal onder handen genomen door de Instagram specialisten van BuildSocial. Zij zullen hier optimalisaties doorvoeren, maar ook gaan kijken waar voor jouw bedrijf kansen liggen op Instagram. Het kan wel zo zijn dat je bij jouw berichten een aantal cruciale hashtags vergeet waardoor je een groot gedeelte van jouw doelgroep helemaal niet bereikt. En wanneer je niet had gekozen voor Instagram uitbesteden had je dit wellicht helemaal niet ontdekt.

Daarnaast kan je met Instagram uitbesteden ook gebruik maken van de advertentiemogelijkheden die Instagram te bieden heeft. Zo kun je bijvoorbeeld jouw advertenties tonen in het overzicht van Instagram, op de Explore pagina, maar ook tussen de Instagram stories. De Instagram specialisten van BuildSocial hebben ruime ervaring met het inzetten van advertenties op Instagram en weten dan ook welke afbeeldigen en/of video’s aansluiten bij jouw doelgroep. Alles om een zo hoog mogelijk rendement uit jouw online Instagram campagnes te halen!