Je afspraken goed plannen

      Geen reacties op Je afspraken goed plannen

Veel mensen zetten hun afspraken in de telefoon. Echter kan je een telefoon vergeten, is de batterij leeg of is de agenda niet up to date. Sommige mensen vinden het ook fijn om wat notities te maken of om doelen te formuleren om meer balans in je leven te krijgen. Een jaarplanner kopen is dan een goed alternatief. Een jaarplanner is net wat anders dan een agenda. Op het eerste gezicht lijken ze veel op elkaar. Echter biedt een jaarplanner nog ruimte om je doelen op te schrijven en om je plannen te maken over hoe je de doelen wilt gaan behalen. Er zijn veel verschillende planners te koop en er zit er vast een tussen die je kan helpen je doelen te behalen.

Het maken van notities

Voor je werk of op school moet je wel eens notities maken. Tegenwoordig zijn er veel verschillende notitieboeken te koop met een mooie cover of met karakters van onder andere Hello Kitty of Harry Potter. Voor muziek en kunstliefhebbers zijn er limited edition notitieboek van Frida Kahlo, David Bowie of Vincent van Gogh. De covers van de limited edition notitieboeken representeren de stijl van de figuren en karakters perfect. Dit kan een bron van inspiratie voor je zijn. 

Maak een schets op zwart papier

Maak je veel schetsen en wil je je schetsen naar een hoger niveau tillen, overweeg dan om een Schetsboek zwart papier te kopen. Het schetsen gaat net wat anders te werk dan wat je gewend bent met een schetsboek met wit/ivoorkleurig papier. In een schetsboek met zwart papier zie je niet de kleuren die je op ivoorkleurig papier gebruikt. Op zwart papier moet je kleuren gebruiken die van het papier afspringen zoals wit, neon kleuren en andere felle kleuren. Je kan het ook gebruiken als een fotoalbum of je maakt er een leuk boekje van als afscheidscadeau voor een collega die bijvoorbeeld weggaat. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *