28 november 2021

Pinterest uitbesteden, wel of niet doen?

2 min read

Pinterest is een social media kanaal dat lang niet populair was, maar de laatste jaren een ware opmars aan het maken is. Pinterest is een visuele zoekmachine en hier worden dan ook dagelijks miljoenen afbeeldingen op geplaatst over de meest uitlopende onderwerpen. Bezoekers komen naar Pinterest om inspiratie op te doen over veel verschillende dingen als interieur, home, kleding, eten, verbouwen en nog vele andere onderwerpen. Tegenwoordig staat alles op Pinterest en kun je er niet meer omheen.

Ook steeds meer bedrijven zien de nut van Pinterest. Omdat bezoekers zich hier voornamelijk in de oriënterende fase bevinden is het bij uitstek een geschikt medium om personen kennis te laten maken met jouw bedrijf, merk, producten of diensten.

Hoe werkt Pinterest?

Pinterest werkt als volgt, na het aanmaken van een pagina heb je de mogelijkheid om interesses te selecteren waar jij je in interesseert. Dit doe je door middel van 5 onderwerpen. Daarna heb je de keuze om van jouw Pinterest profiel een bedrijfsprofiel te maken. Handig voor als je een bedrijf hebt. Daarna is het zaak om de verschillende borden aan te maken en hier de pins in te plaatsen.Pinterest uitbesteden


Klikt dit allemaal te ingewikkeld? Dan kun je ervoor kiezen Pinterest uit te besteden. Met Pinterest uitbesteden laat je een gespecialiseerd bedrijf jouw Pinterestpagina beheren en hier verschillende pins op plaatsen. Pinterest uitbesteden bij BuildSocial is hierin een goede keuze. Deze specialisten hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van pins en het onderhouden van Pinterest accounts van verschillende bedrijven. Zij weten welke zoekwoorden de bepaalde doelgroep van jouw bedrijf triggeren waardoor je meer websitebezoekers krijgt, meer offerteaanvragen ontvangt of meer producten in jouw webshop verkoopt. Meer informatie opdoen over Pinterest uitbesteden? Neem dan een kijkje op de website van BuildSocial en start building! We zien je daar!