Toon wat je wilt laten zien

      Geen reacties op Toon wat je wilt laten zien

Tegenwoordig kun je er niet meer omheen om verschillende soorten bestanden, en de laatste informatie te tonen aan je medewerkers en bezoekers. Of het nu een bijeenkomst is of een vergadering, maar ook andere relevante informatie als de stand van zaken in het verkeer of met het openbaar vervoer. Met de software van TIC narrowcasting kun je dit allemaal laten tonen, ook een lichtkrant laten lopen op het scherm om bijvoorbeeld het weer te vermelden. 

Volg altijd en overal het nieuws

De schermen kun je ook uitstekend gebruiken om bijvoorbeeld het nieuws te laten zien, of muziek terwijl bezoekers aan het wachten zijn. Met de TIC narrowcasting software geef je als het ware een extra service, maar de software kan ook gebruikt worden om vervolgnummers te laten zien. Combineer je dit met een televisiezender wordt het wachten nog leuk ook. De koppelingen van de ANWB zorgen ervoor dat je medewerkers exact kunnen zien wanneer het gunstig is om naar huis te gaan.

TIC narrowcasting

Verschillende systemen om te gebruiken

Met de TIC narrowcasting software heb je ook nog andere mogelijkheden, een systeem opzetten om te kunnen reserveren is niet meer nodig want dit zit in de software. Ook het bijhouden van de agenda is een fluitje van een cent, koppelingen met andere programma’s die je op de computer hebben staan is ook mogelijk. Heb je als bedrijf een eigen huisstijl, dan kan deze ook worden getoond op het scherm. Op deze manier is het direct herkenbaar en integreer je het scherm binnen je bedrijf. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *